0
Stem
Gemakkelijk te maken en lekker om te proeven; dit smakelijke voorgerecht ontwaakt de smaakpapillen van uw gasten en past bij elk menu.
Ingrediënten
Bereiding
- 2 Pink Lady® appels
- peper en zout
- 1 komkommer
- 200 g verkruimeld krabvlees
- 12 roze garnaalstaarten
- 1 roze grapefruit
- 3 eetl mayonaise
Fasen
Bereiding
- Snij de Pink Lady® appels in vieren, verwijder de klokhuizen en snij de appels en komkommer tot een julienne.
- Snij de grapefruit in partjes en verwijder de schil. Snij de partjes doormidden. Neem een derde deel van de stukjes grapefruit en pers in een zeef het sap eruit. Meng het sap met de mayonaise.
- Meng in een slakom de appels, de komkommer, de rest van de grapefruit, het uitgelekte krabvlees en de garnaalstaarten. Giet de saus erover en bestrooi rijkelijk met peper.
- Opdienen in coupes of glazen.
De Pink Lady® tip
Het grapefruitsap dient als basis voor een mayonaise.
Vind je dit een lekker recept?
Probeer het uit, en deel je foto’s op Instagram met de hashtag #pinkchefs