• 15min
  • 0min
  • Makkelijk
  • 4 Porties
0 Stem

U valt vast voor dit luchtige en snel te maken dessert boordevol fruit.

Ingrediënten

Bereiding
  • 1 Pink Lady® appel
  • 4 bollen citroensorbet
  • 1 gele perzik
  • 4 kleine merengues
  • 15 cl frambozensaus
  • 2 eetl stukjes gekarameliseerde hazelnoten
  • 20 frambozen

Fasen

Bereiding
  1. Snijd de Pink Lady® appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in dunne plakjes. Schil de perzik en snijd deze ook in dunne plakjes.
  2. Breek de merengues in grote stukken en verdeel ze over de vier kommen, samen met de plakjes appel en perzik.

De Pink Lady® tip

Voeg de frambozen en de citroensorbet toe, giet de frambozensaus er overheen en strooi er wat gekarameliseerde hazelnoot op. Meteen serveren.

Vind je dit een lekker recept?

Probeer het uit, en deel je foto’s op Instagram met de hashtag #pinkchefs