Ingrediënten
Bereiding
- 2 Pink Lady® appels
- 1 limoen
- 1
- 1
- 1 rode ui
- 2 eetl olijfolie
- 6
- 1
- 100 g
- 1
- 1
- 50 g
Fasen
Bereiding
- Rooster de tortilla’s licht in een hete koekenpan met een beetje olijfolie.
- Bak in dezelfde pan de mais en kikkererwten met de Mexicaanse kruiden.
- Maak de yoghurtsaus: meng de yoghurt met de rest van de kruiden, het uitgeperste knoflookteentje en een beetje peterselie.
- Maak de taco’s, te beginnen met een dikke laag saus waar je de salade en een rozet van in dunne plakjes gesneden Pink Lady®-appels op legt, gevolgd door de plakjes avocado en komkommer.
- Leg in het midden de mais, de kikkererwten en een paar plakjes rode ui. Strooi er geraspte kaas en sesamzaadjes overheen. Voeg als laatste nog wat limoensap toe.
- Vouw de taco’s dicht. Direct serveren.
Vind je dit een lekker recept?
Probeer het uit, en deel je foto’s op Instagram met de hashtag #pinkchefs