0
Stem
Het contrast van warm en koud in dit dessert geeft een smaaksensatie die u beslist moet ervaren !
Ingrediënten
Bereiding
- 1 Pink Lady® appel
- 25 g boter
- 2 theel. pijnboompitten
- 1 theel. bruine suiker
- 2 bollen pistacheijs
Fasen
Bereiding
- Verwarm de oven op stand 6-7. Snijd de Pink Lady® in vieren, verwijder het klokhuis en snijd ze met de schil in blokjes.
- Knip twee vierkanten uit bakpapier en plaats in het midden van elk vierkant de appelblokjes, de klein gesneden boter, de bruine suiker en de pijnappelpitten. Sluit het papier als een snoepje. Bak ze 20 min. in de warme oven.
De Pink Lady® tip
Net voor het opdienen opent u de nog warme papillot en legt u een bolletje pistache-ijs in het midden van de sappige appels. Warm opdienen
Vind je dit een lekker recept?
Probeer het uit, en deel je foto’s op Instagram met de hashtag #pinkchefs