0
Stem
Voor de feestdagen, heeft Pink Lady® een heerlijk detox-recept.
Tijdens de feestdagen is het vaak moeilijk om smullen, fitness en welzijn te combi…
Voor de feestdagen, heeft Pink Lady® een heerlijk detox-recept.
Tijdens de feestdagen is het vaak moeilijk om smullen, fitness en welzijn te combineren. Pink Lady® heeft een oplossing met dit recept voor een zeebaarstartaar met Pink Lady® appels; ideaal voor een feestmaal.
Want de Pink Lady® appels zijn niet alleen bijzonder lekker; ze zijn ook een concentraat van vitaliteit en hebben een uitmuntende voedingswaarde. Een recept om volop te genieten!
Ingrediënten
De zeebaars bereiden
- 10 g gember
- 10 takjes bieslook
- 10 takjes koriander
- 1 sjalot
- Zout en peper
- 300 g zeer verse zeebaarsfilets
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 1/4 limoen
De appels bereiden
- 3 Pink Lady® appels
Fasen
De zeebaars bereiden
De appels bereiden
- Snijd de vis in blokjes van een 1/2 cm en doe ze in een kleine schaal.
- Hak de bieslook en de koriander fijn, schil en rasp de gember, schil de sjalot en hak hem in zeer kleine stukjes. Voeg al deze ingrediënten toe in de schaal.
- Giet de olijfolie erbij en knijp de limoen uit. Voeg naar smaak zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar en houd de schaal koel terwijl u de appels klaarmaakt.
- Snij van elke appel de bovenkant af en hol ze uit.
- Snij de bovenkanten tot kleine waaiers.
- Verzamel alle appelresten, snij ze in kleine blokjes en voeg ze toe aan de zeebaarstartaar. Meng alle ingrediënten goed.
- Vul de appels met het mengsel en versier ze met een waaier.
Vind je dit een lekker recept?
Probeer het uit, en deel je foto’s op Instagram met de hashtag #pinkchefs