• 35min
  • 30min
  • Makkelijk
  • 2 Porties
0 Stem

Ingrediënten

Bereiding
  • 2 Pink Lady® appels
  • peper en zout
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 bloedworst
  • 1 mespunt vijf-kruidenpoeder.
  • 2 uien

Fasen

Bereiding
  1. Snijd de Pink Lady® appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes. Schil de uien en snijd ze in reepjes. Giet de olijfolie in een koekenpan, verwarm de pan en bruin de uien. Doe zodra de uien een blonde kleur krijgen, de appelblokjes in de pan en bak het geheel al roerend vijf minuten.
  2. Snijd de rauwe bloedworst in plakjes, meng deze met de appels en voeg zout, peper en vijf-kruidenpoeder toe.
  3. Schuif ze in een op 180° voorverwarmde oven en bak ze 15 tot 20 min, tot de dekseltjes goudbruin zijn.

De Pink Lady® tip

Garneer vier kommetjes met dit mengsel. Snijd vier cirkels uit het bladerdeeg, iets groter dan de doorsnee van de kommetjes. Plaats voorzichtig de deegcirkels over de kommetjes en bindt ze vast met een stukje keukendraad.

Vind je dit een lekker recept?

Probeer het uit, en deel je foto’s op Instagram met de hashtag #pinkchefs