Gepubliceerd op 06.11.2024

Op naar een nieuw seizoen!

Neem een kijkje achter de schermen van de Pink Lady® appeloogst met onze telers.
Blijf lezen tot het einde, een superlekker herfstrecept wacht op je om je avonden op te fleuren!

Ontdek hoe we onze heerlijke
Pink Lady® zorgvuldig oogsten!

De oogst van Pink Lady-appels® is een van de laatste van het seizoen, aangezien deze plaatsvindt van eind oktober tot begin november. Dit fenomeen wordt verklaard door de tijd die nodig is voor de rijping en kleur van de vrucht, die plaatsvindt tijdens de laatste weken aan de boom. Koele nachten en zonnige dagen zorgen voor een ideaal thermisch contrast, waardoor de appels hun mooie, karakteristieke, 100% natuurlijke kleur kunnen ontwikkelen.

Zodra de appels rijp zijn, komen de telers verschillende keren langs om het rijpste fruit te oogsten. De oogst is verspreid over 3 tot 5 weken en gebeurt via een traditionele handeling. Wil je meer weten hierover? Dan nodigen wij je uit om een kijkje te nemen in de levenscyclus van onze appels.

Verfraai uw maaltijden met
onze vers geplukte Pink Lady®!

Op zoek naar een zoet en hartig recept dat zowel verfrissend als geruststellend is? Dan is de Pink Lady® Apple, Goat Cheese & Roasted Pumpkin Autumn Bowl iets voor jou!

Deze kom, ontworpen door @welowcook, combineert subtiel de zoete en vanillesmaken van Pink Lady met de geroosterde tonen van hazelnoot en Serrano, versterkt door de frisheid van geitenkaas.