Scrollez pour découvrir

Voorgerecht van ganzenlever met appel

  • Makkelijk
  • 20 min
  • 2 min
  • 4 Porties

Ingrédients

  • Bereiding
    • 1 Pomme Pink Lady® / personne
    • Foie d'oie
    • Anguille fumée

Étapes

Stap 1/2 : Bereiding

  • Verwijder het klokhuis zonder de appel te schillen.
  • Snijd de appel in plakken van 1,5 cm dik.
  • Bak de plakken 1 minuut op elke zijde in geklaarde boter en zet ze daarna in de koelkast.
  • Snijd de ganzenlever in plakken van 1 cm dik, breng op smaak met zout en peper en zet ze weg in de koelkast.
  • Snijd dunne plakjes gerookte paling van 8 cm lang.

Stap 2/2 : Afwerking

  • Stapel afwisselende lagen op.
  • Wikkel ze vervolgens strak in huishoudfolie.
  • Laat ze minstens anderhalf uur in de koelkast staan.
  • Snijd in plakken zodat de diverse lagen zichtbaar zijn en serveer met een lekkere salade.
De community in de keuken

Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.

Mijn foto's verzenden

Ontdek de nieuwste recepten van het moment