Ingrédients
-
Bereiding
- 1 Pomme Pink Lady® / personne
- Foie d'oie
- Anguille fumée
Étapes
Stap 1/2 : Bereiding
- Verwijder het klokhuis zonder de appel te schillen.
- Snijd de appel in plakken van 1,5 cm dik.
- Bak de plakken 1 minuut op elke zijde in geklaarde boter en zet ze daarna in de koelkast.
- Snijd de ganzenlever in plakken van 1 cm dik, breng op smaak met zout en peper en zet ze weg in de koelkast.
- Snijd dunne plakjes gerookte paling van 8 cm lang.
Stap 2/2 : Afwerking
- Stapel afwisselende lagen op.
- Wikkel ze vervolgens strak in huishoudfolie.
- Laat ze minstens anderhalf uur in de koelkast staan.
- Snijd in plakken zodat de diverse lagen zichtbaar zijn en serveer met een lekkere salade.
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden