Scrollez pour découvrir

Vega taco’s met appel

  • Makkelijk
  • 20 min
  • 10 min
  • 2 Porties

Ingrédients

  • Bereiding
    • 2 pommes Pink Lady®
    • 1 citron vert
    • 1 avocat
    • 1 gousse d'ail
    • 1 oignon rouge
    • 2 eetl
    • 6 tortillas au maïs
    • 1 boîte de maïs
    • 100 g de pois chiches en boîte
    • Salade type mâche ou autre
    • 1/2 concombre
    • 1 pot de yaourt à la grecque
    • 1 botte de persil
    • 50 g de fromage râpé
    • 1/2 cuillère à café d’épices à la mexicaine
    • Graines de sésame

Étapes

Stap 1/1 : Bereiding

  • Rooster de tortilla’s licht in een hete koekenpan met een beetje olijfolie.
  • Bak in dezelfde pan de mais en kikkererwten met de Mexicaanse kruiden.
  • Maak de yoghurtsaus: meng de yoghurt met de rest van de kruiden, het uitgeperste knoflookteentje en een beetje peterselie.
  • Maak de taco’s, te beginnen met een dikke laag saus waar je de salade en een rozet van in dunne plakjes gesneden Pink Lady®-appels op legt, gevolgd door de plakjes avocado en komkommer.
  • Leg in het midden de mais, de kikkererwten en een paar plakjes rode ui. Strooi er geraspte kaas en sesamzaadjes overheen. Voeg als laatste nog wat limoensap toe.
  • Vouw de taco’s dicht. Direct serveren.
De community in de keuken

Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.

Mijn foto's verzenden

Ontdek de nieuwste recepten van het moment