Ingrédients
-
Bereiding
- 2 pommes Pink Lady®
- 1 citron vert
- 1 avocat
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon rouge
- 2 eetl
- 6 tortillas au maïs
- 1 boîte de maïs
- 100 g de pois chiches en boîte
- Salade type mâche ou autre
- 1/2 concombre
- 1 pot de yaourt à la grecque
- 1 botte de persil
- 50 g de fromage râpé
- 1/2 cuillère à café d’épices à la mexicaine
- Graines de sésame
Étapes
Stap 1/1 : Bereiding
- Rooster de tortilla’s licht in een hete koekenpan met een beetje olijfolie.
- Bak in dezelfde pan de mais en kikkererwten met de Mexicaanse kruiden.
- Maak de yoghurtsaus: meng de yoghurt met de rest van de kruiden, het uitgeperste knoflookteentje en een beetje peterselie.
- Maak de taco’s, te beginnen met een dikke laag saus waar je de salade en een rozet van in dunne plakjes gesneden Pink Lady®-appels op legt, gevolgd door de plakjes avocado en komkommer.
- Leg in het midden de mais, de kikkererwten en een paar plakjes rode ui. Strooi er geraspte kaas en sesamzaadjes overheen. Voeg als laatste nog wat limoensap toe.
- Vouw de taco’s dicht. Direct serveren.
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden