Scrollez pour découvrir

Rustiek taartje met appel en honing

  • Makkelijk
  • 20 min
  • 35 min
  • 4 Porties

Ingrédients

  • Voor het deeg
    • 200 g de farine
    • 40 g de sucre
    • 100 g de beurre mou
    • 70 g
  • Voor de vulling
    • 3 pommes Pink Lady®
    • 30 g de noisettes concassées
    • Du miel crémeux

Étapes

Stap 1/2 : Voor het deeg

  • Verwarm de oven voor op 180°.
  • Maak als eerste het deeg.
  • Klop de boter met de suiker, voeg dan de melk en de bloem toe en meng tot een glad deeg.
  • Rol het deeg op een bebloemd werkvlak met een deegroller uit tot een cirkel van een halve centimeter hoog.

Stap 2/2 : Voor de vulling

  • Snij de Pink Lady®-appels in mooie plakjes en stamp de hazelnoten tot kleine stukjes.
  • Verdeel een dun laagje honing over de bodem van de taart en strooi dan de appelschijfjes en stukjes hazelnoot erover, terwijl je rondom een rand van 2 cm leeg laat.
  • Vouw de rand over de vulling en bak 35 à 40 minuten op 180°C.
De community in de keuken

Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.

Mijn foto's verzenden

Ontdek de nieuwste recepten van het moment