Ingrédients
-
Bereiding
- 150 g de potimarron
- 1 eetl de miel de fleurs
- 1/2 pomme Pink Lady®
- 2 poignées de roquette
- 50 g de bûche de chèvre
- 6-7 tomates semi-séchées
- Quelques noix
- 1 filet d'huile de noisette
- Sel, poivre, huile d’olive et romarin séché
- 3 plakken de jambon serrano
Étapes
Stap 1/1 : Bereiding
- Snij de pompoen in blokjes. Doe ze in een ovenschaal en meng er een snufje peper en zout, 1 eetlepel olijfolie en 2 theelepels gedroogde rozemarijn door. Zet ongeveer 20 minuten op 210°C in de oven.
- Leg de plakjes ham op vetvrij papier. 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd van de pompoen zet je de ham samen met de pompoen in de oven.
- Snij de Pink Lady®-appels in dunne schijfjes en bak ze in de honing, eerst op laag vuur en vervolgens een paar minuten op hoog vuur.
- Serveersuggestie: op een bedje rucola leg je de geroosterde pompoenblokjes, gevolgd door de honingappelschijfjes, halfgedroogde tomaten, verkruimelde geitenkaas en gegrilde rauwe ham.
- Maak het af met een paar fijngehakte walnoten en een drupje hazelnootolie.
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden