Scrollez pour découvrir

Hartige taart met bloedworst en appel

  • Makkelijk
  • 35 min
  • 30 min
  • 2 Porties

Ingrédients

  • Bereiding
    • 2 pommes Pink Lady®
    • poivre et sel
    • 2 eetl d'huile d'olive
    • 1 rouleau de pâte feuilletée
    • 1 boudin noir
    • 1 mespunt d'épices 5 parfums
    • 2 oignons

Étapes

Stap 1/1 : Bereiding

  • Snijd de Pink Lady® appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes. Schil de uien en snijd ze in reepjes. Giet de olijfolie in een koekenpan, verwarm de pan en bruin de uien. Doe zodra de uien een blonde kleur krijgen, de appelblokjes in de pan en bak het geheel al roerend vijf minuten.
  • Snijd de rauwe bloedworst in plakjes, meng deze met de appels en voeg zout, peper en vijf-kruidenpoeder toe.
  • Schuif ze in een op 180° voorverwarmde oven en bak ze 15 tot 20 min, tot de dekseltjes goudbruin zijn.
De community in de keuken

Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.

Mijn foto's verzenden

Ontdek de nieuwste recepten van het moment