Ingrediënten
Bereiding
- 2 Pink Lady®-appels of 100 ml Pink Lady®-appelsap
- 25 ml cointreau
- 25 ml spuitwater
- 10 ml vanillesiroop
- Een paar ijsblokjes
Fasen
Bereiding
- Snij de twee Pink Lady®-appels in stukjes en mix deze in de blender tot appelsap. Bewaar een schijfje appel voor de decoratie.
- Doe een paar ijsblokjes in een cocktailglas en voeg hier vervolgens alle ingrediënten aan toe: appelsap, cointreau, spuitwater en vanillesiroop.
- Roer een paar keer met een lepel.
- Zet het appelschijfje op de rand. Nu nog een rietje, en klaar!
De Pink Lady® tip
Voor een alcoholvrije versie kun je de cointreau vervangen door sinaasappel-extract of een alcoholvrije bitter.
Te veel alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid. Geniet, maar drink met mate.
Vind je dit een lekker recept?
Probeer het uit, en deel je foto’s op Instagram met de hashtag #pinkchefs