Ingrédients
-
Bereiding
- 3 pommes Pink Lady®
- 1 eetl de sucre
- 20 g de beurre
- 4 abricots secs
- 5 pruneaux dénoyautés
- 1 bâton de vanille
- 2 rouleaux de pâte feuilletée
- 2 eetl de raisins blonds
Étapes
Stap 1/1 : Bereiding
- Snijd de Pink Lady® appels in vieren, schil ze, verwijder het klokhuis en rasp ze. Snijd de pruimen en abrikozen in kleine blokjes. Snijd het vanillestokje in de lengterichting doormidden en vervolgens elke helft in drieën.
- Laat in een pannetje de boter smelten en doe dan de geraspte appels, de gedroogde vruchten en de vanille erbij. Strooi de suiker eroverheen en laat het mengsel circa 10 minuten op een matig vuur koken. Verwijder de stukjes vanille. Snijd uit iedere rol bladerdeeg vier rondjes. Bedek de bodem en zijkanten van de ronde, vooraf ingevette taartvormpjes met een rondje bladerdeeg.
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden