Ingredië
-
De appels bereiden
-
Bladerdeeg voorbereiden
-
De roosjes maken
Stappen
Stap 1/3 : De appels bereiden
- Snijd de appels in dunne partjes.
- Laat deze zacht worden in kokend water met citroensap.
Stap 2/3 : Bladerdeeg voorbereiden
- Snijd 7 repen bladerdeeg.
- Smeer er een laagje honing op en voeg de appelkwartjes toe.
- Bestrooi naar smaak met kaneel.
Stap 3/3 : De roosjes maken
- Vouw de rand van het bladerdeeg over de appels en rol in een spiraalvorm.
- Leg de appeltrosjes in muffinvormpjes en bak ze ongeveer 35 minuten in de oven op 180 graden.
- Bestrooi met poedersuiker.
- Bon appétit!
-
De appels bereiden
- 2 appels @pinklady.nederland
- Citroensap
-
Bladerdeeg voorbereiden
- 1 rol bladerdeeg
- Kaneel
- Honing
-
De roosjes maken
- Poedersuiker
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden