Ingrédients
-
Voor de mocktail
- 10 cl jus de pomme Pink Lady® obtenu avec une centrifugeuse
- 2 cl jus de citron vert
- 2 cl sirop de cerise bio
- 6 cl gin Copperhead 0% alcool, 100% botanique
-
Voor de garnering
- Chips de pomme Pink Lady®
- Fleurs de pensée
Étapes
Stap 1/2 : Voor de mocktail
- Snij je appels in stukjes, maak er sap van in een sapcentrifuge.
- Schud alle ingrediënten met een paar ijsblokjes gedurende 10 seconden.
- Giet de mocktail in een glas met ijsblokjes.
Stap 2/2 : Voor de garnering
- Versier met de garnering (appelschijfjes en viooltjesbloemen).
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden