Scrollez pour découvrir

Appelkaviaar

  • Makkelijk
  • 20 min
  • 30 min
  • 6 Porties

Ingrédients

  • Bereiding
    • 1 pomme Pink Lady®
    • 3 eetl d'huile d'olive
    • 1 cébette
    • 1 citron vert
    • 1 avocat
    • fleur de sel
    • derde concombre
    • 120 g de chair de crabe
  • Garnering
    • Een beetje de piment d'Espelette
    • 30 g de graines de poireaux germées

Étapes

Stap 1/2 : Bereiding

  • Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes.
  • Snij de komkommer in de lengterichting doormidden en verwijder de zaadjes.
  • Snij de komkommer, de grove bieslook en de Pink Lady® appel in kleine blokjes.
  • Snij het krabvlees in kleine stukjes.
  • Doe alle ingrediënten in een schaal.
  • Klop het limoensap met de olijfolie en voeg naar smaak zout toe.
  • Besprenkel de kaviaar met de saus en roer voorzichtig.

Stap 2/2 : Garnering

  • Verdeel het mengsel over de verrines.
  • Zet de verrines daarna 30 minuten in de koelkast.
  • Versier de kaviaarverrines voor het opdienen met enkele preikiemen en bestrooi ze met wat espelettepeper.
De community in de keuken

Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.

Mijn foto's verzenden

Ontdek de nieuwste recepten van het moment