Ingrédients
-
Bereiding
- 1 pomme Pink Lady®
- 3 eetl d'huile d'olive
- 1 cébette
- 1 citron vert
- 1 avocat
- fleur de sel
- derde concombre
- 120 g de chair de crabe
-
Garnering
- Een beetje de piment d'Espelette
- 30 g de graines de poireaux germées
Étapes
Stap 1/2 : Bereiding
- Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes.
- Snij de komkommer in de lengterichting doormidden en verwijder de zaadjes.
- Snij de komkommer, de grove bieslook en de Pink Lady® appel in kleine blokjes.
- Snij het krabvlees in kleine stukjes.
- Doe alle ingrediënten in een schaal.
- Klop het limoensap met de olijfolie en voeg naar smaak zout toe.
- Besprenkel de kaviaar met de saus en roer voorzichtig.
Stap 2/2 : Garnering
- Verdeel het mengsel over de verrines.
- Zet de verrines daarna 30 minuten in de koelkast.
- Versier de kaviaarverrines voor het opdienen met enkele preikiemen en bestrooi ze met wat espelettepeper.
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden