Ingrédients
-
Bereidingswijze
50 ml
Étapes
Stap 1/2 : Bereidingswijze
- Voeg de bloem, ricotta, melk, eieren en suiker toe aan je keukenmachine.
- Mix tot je een glad deeg hebt. Voeg dan de bakpoeder toe en mix opnieuw.
- Schin de twee appels en snijd een ervan in kleine stukjes.
- Voeg de gesneden appel toe aan het deeg en mix.
- Vet je bakvorm (22 of 25 cm) in, en voeg het taartdeeg toe.
- Snijd de tweede appel in dunne plakjes en schik ze in een ronde vorm op de taart.
Stap 2/2 : Koken
- Bak af in een heteluchtoven voorverwarmd op 180°, voor 30 tot 35 minuten. Controleer of de taart gaar is voordat je hem uit de oven haalt.
- Laat afkoelen en serveer met een beetje poedersuiker.
- Eet smakelijk!
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden